View Full Version: List Kedai hapkat kawasan Utara.

www.ForumSagaUtara.com > Bincang kosong > List Kedai hapkat kawasan Utara.

Pages: [1] 2 3

Title: List Kedai hapkat kawasan Utara.


mharryz - May 16, 2009 12:31 PM (GMT)
Salam semua,
apa kata kita listkan kedai2 hapkat sekitar Utara nih untuk rujukan rakan2, kalau boleh masukkan sekali address ngan contact sekali bagi memudahkan rakan2 menjejak kedai potong tu ,

dan berapa tahap ketajaman pisau potong tengkuk yg boleh kita kasi :D

manwcv - May 16, 2009 02:00 PM (GMT)
oooo kalu nk pisau tajam kena mai dekat sebelah penguatkuasa telok ayer tawaq
siap pakai baju samuarai lg

ahmat - May 16, 2009 03:37 PM (GMT)
sorong papan tarik papan,
M.A. Veerappan dalam perahu,
suruh makan M.A. Veerappan makan,
bila kita nak beli barang mintak kurang sikit M.A. Veerappan buat tak tahu....huhuhu

lokasi kejadian: jalan sekerat, sungai petani..
tahap ketajaman pisau: entah laa, kalau ayat power boleh tumpul pisau..

mharryz - May 16, 2009 04:39 PM (GMT)

venugopal sungai limau punya hal,
dulu barang byk gak yg murah-murah,
mai musim gawat nanya satu hal,
sekali kita kena cekit darah,.

pandai2 la kawtim..... slang 2 bulan barang yg sama dulu RM210, karang nek RM350 ........

bobAEK1816 - May 16, 2009 06:22 PM (GMT)
SHL NIBONG TEBAL AND PARKBAY..
banyak barang rare kat situ tapi harga gila2 kat SHL..
PARKBAY depan hiway jawi harga rendah, tapi kena orde B) r..

devilworks - May 17, 2009 02:48 AM (GMT)
kedai cekik darah

ahmat - May 17, 2009 03:16 AM (GMT)
money trading... area matang taiping..boleh laa

mani trading jugak.. jalan nak ke hiway changkat jering taiping..boleh laa jugak

sin sir lee.. simpang taiping..boleh laa jugak(aku beli campulley vr4 rm 45)

99 kaaa 109 ntah dah lupa.. area taman berkat, taiping... kedai baru bukak.. bab harga mungkin dia tatau market, aku tanya turbo nissan dia nak jual rm650..huhuhu buduss.. kat ipoh rm150 sahaja..

devilworks - May 17, 2009 03:30 AM (GMT)
kat taman berkat.blah kiri ka kanan kalau turun highway taiping

khairi - May 17, 2009 03:45 AM (GMT)
sori aku tak pandai pantun2 neh..
:D :D


ada satu kedai halfcut dekat sg2 belah seberang..
lokasi detail sebelah highway nk p ke bagan..
banyak jgak barang kat situ..

ahmat - May 17, 2009 04:22 AM (GMT)
QUOTE (devilworks @ May 17 2009, 11:30 AM)
kat taman berkat.blah kiri ka kanan kalau turun highway taiping

taman berkat tu kat area simpang halt..
kalau keluar exit taiping selatan, tuju ke arah jpj taiping, kedai kat sebelah kiri..
sebelum sampai taman berkat, taman berkat sebelah kanan..
kalau dari jalan besar tak perasan sebab pagar dia tinggi pastu depan tu bangunan macam rumah tinggi jugak, belakang tu ada barang2 hcut..

devilworks - May 17, 2009 03:35 PM (GMT)
ok minggu depan balik umah tok.nak singgah sat

ahmat - May 18, 2009 12:31 AM (GMT)
minggu depan tu bila?
minggu ni jumaat ni 22.5.2009 petang aku dah ada kat taiping...

devilworks - May 18, 2009 04:16 AM (GMT)
nanti wan msg abg ahmat

emin_GABAN - May 19, 2009 05:31 AM (GMT)
area SIMPANG tepeng...byk brg gak....aku penah borong brg ngan incik att kita..hehe...sian si zul dok atai lantai..ekekeke

ahmat - May 19, 2009 07:43 AM (GMT)
QUOTE (devilworks @ May 18 2009, 12:16 PM)
nanti wan msg abg ahmat

okess..
tu gaban pun dah pernah sampai sana..hehe



err... mak aku tak kasi balik pulak, tepeng banyak orang demam..
tengok dulu mcm mana..

devilworks - May 19, 2009 09:26 AM (GMT)
demam apa???

selsema H1N1 ka??

emin_GABAN - May 19, 2009 01:22 PM (GMT)
huish...takkan kot...bahaya nih...marilah kita sama2 pakai topeng utk keselamatan...

devilworks - May 19, 2009 01:45 PM (GMT)
jangan pakai topeng ultraman dah

attfioreRS - May 19, 2009 04:29 PM (GMT)
QUOTE (emin_GABAN @ May 19 2009, 02:31 PM)
area SIMPANG tepeng...byk brg gak....aku penah borong brg ngan incik att kita..hehe...sian si zul dok atai lantai..ekekeke

Huhuhuuu...
Jalan2 cari afkat tme tuh Emin
kita bedal sumua bumper blkg C12 kt afkat tu,
xpuas ati pkai forklift lak tgok atas bumbung afkat kot2 ada lg yg ttingal..
Mcam Ali Baba daaa :lol:

emin_GABAN - May 19, 2009 04:31 PM (GMT)
semangat att time tuh...mana x nya, dpt visor sunroof lak harga spesel....ekekeke....

attfioreRS - May 19, 2009 04:39 PM (GMT)
Visor Sanrup hampir2 nk buleh chemei :D :P :D

`Tepeng with Sweet Sis Ina` ;)

emin_GABAN - May 19, 2009 04:58 PM (GMT)
heheh,,,,dpt freeshow from tepeng...

attfioreRS - May 19, 2009 05:19 PM (GMT)
Hampir dah 2 tahun berlalu..
Dok rasa mcm baru smalam kita tido Tepeng :rolleyes:

devilworks - May 20, 2009 02:40 AM (GMT)
kat taiping halfcut mana yang ada lagi barang2 pra sejarah ne???

jantzen_625 - May 20, 2009 03:26 AM (GMT)
bestnya memori att n emin..hehehe
ok wan
kat tepeng mmg byk kedai hafkat
mcm ahmat bgtau

sir lee,simpang...yg hafkat india tue ada dua..menghala ipoh n satu menghala kuala sepetang....kedai baru buka tue xsilap nama 86 (penah keja dgn tommy jitra)...hafkat simpang 4 belok kiri menghala ke pekan tepeng pun ada (tgk belah kiri)..

ahmat - May 20, 2009 03:46 AM (GMT)
aaa...ada satu lagi..
stok keta lama, mau barang pegi kat keta..
kalau ada bukak..

apa nama kedai ntah, jalan nak sampai ke
hiway changkat jering dah..

sat aku nak ingat apa nama dia...

devilworks - May 20, 2009 04:28 AM (GMT)
banyak ka barang2 fiore ne???

ahmat - May 20, 2009 07:01 AM (GMT)
QUOTE (devilworks @ May 20 2009, 12:28 PM)
banyak ka barang2 fiore ne???

aku pun tatau laa..
mungkin nasib kalau ada..
hehe aku pun bukan kenal sangat barang fiore...

emin_GABAN - May 20, 2009 07:24 AM (GMT)
erm, ada byk hafkat kat area jawi...arituh kuaq tol jawi, kona kiri ada hafkat...brg rare byk jugak...

ahmat - May 20, 2009 07:53 AM (GMT)
QUOTE (ahmat @ May 20 2009, 11:46 AM)
aaa...ada satu lagi..
stok keta lama, mau barang pegi kat keta..
kalau ada bukak..

apa nama kedai ntah, jalan nak sampai ke
hiway changkat jering dah..

sat aku nak ingat apa nama dia...

haaa.. baru aku ingat..
namanya andy..


bukan andy flop poppy tau.. :D

Meerul - May 20, 2009 08:04 AM (GMT)
QUOTE (emin_GABAN @ May 20 2009, 03:24 PM)
erm, ada byk hafkat kat area jawi...arituh kuaq tol jawi, kona kiri ada hafkat...brg rare byk jugak...

area jawi?????

cabok - May 20, 2009 08:45 AM (GMT)
:unsure: :unsure: :unsure: .......

devilworks - May 20, 2009 03:31 PM (GMT)
apa nama kedai 2 kat jawii

attfioreRS - May 20, 2009 05:07 PM (GMT)
MASUK JAWI AUTOPART kot Wan??

devilworks - May 20, 2009 05:33 PM (GMT)
betol ka abg att

ahmat - May 21, 2009 02:49 AM (GMT)
kena potong lagi sekali nih...

err..potong apa arkkk?

devilworks - May 21, 2009 04:31 AM (GMT)
jangan potong tengkok udah

AkinaKing - May 21, 2009 08:33 AM (GMT)
ari tu aku ada p kedai mcm hafkat tapi kecik ja, mcm kedai prepaid pun ada, beli stereng, rim, gear knob, karpet,gula, bedak, ikan nimo dan ada la banyak gak brg aku ambik, bila tanya harga , tokey tu ckp dia bg free...wow best la cam ni...ooo rupa2nya aku tanya harga tu kpd diri aku sendiri, sebab aku shopping kat kedai aku ..patut la free...apala mamun....
this is promo section, be cool.
........wellcome to Gunma Doriftu Enterprise.....
doriftu dagaiku, ebisu. Japan
:rolleyes:

syah6933 - May 21, 2009 09:39 AM (GMT)
QUOTE (AkinaKing @ May 21 2009, 04:33 PM)
ari tu aku ada p kedai mcm hafkat tapi kecik ja, mcm kedai prepaid pun ada, beli stereng, rim, gear knob, karpet,gula, bedak, ikan nimo dan ada la banyak gak brg aku ambik, bila tanya harga , tokey tu ckp dia bg free...wow best la cam ni...ooo rupa2nya aku tanya harga tu kpd diri aku sendiri, sebab aku shopping kat kedai aku ..patut la free...apala mamun....
this is promo section, be cool.
........wellcome to Gunma Doriftu Enterprise.....
doriftu dagaiku, ebisu. Japan
:rolleyes:

AKU BEKENAN KAT STICKER GUNMADORIFTU...ADA KAAA HEHEH

AkinaKing - May 21, 2009 10:43 AM (GMT)
QUOTE (syah6933 @ May 21 2009, 05:39 PM)
QUOTE (AkinaKing @ May 21 2009, 04:33 PM)
ari tu aku ada p kedai mcm hafkat tapi kecik ja, mcm kedai prepaid pun ada, beli stereng, rim, gear knob, karpet,gula, bedak, ikan nimo dan ada la banyak gak brg aku ambik, bila tanya harga , tokey tu ckp dia bg free...wow best la cam ni...ooo rupa2nya aku tanya harga tu kpd diri aku sendiri, sebab aku shopping  kat kedai aku ..patut la free...apala mamun....
this is  promo section, be cool.
........wellcome to Gunma Doriftu Enterprise.....
              doriftu dagaiku, ebisu. Japan
                              :rolleyes:

AKU BEKENAN KAT STICKER GUNMADORIFTU...ADA KAAA HEHEH

baru dok oder blk, nt siap aku bg...10q kerana menpromosi...




* Hosted for free by InvisionFree