View Full Version: Kids Choice Awards

CelebrityCenter > Concerten > Kids Choice Awards


Title: Kids Choice Awards


marruk50 - October 18, 2004 07:23 PM (GMT)
de Kids Choice Awards!

De eerste Nederlandse Kids' Choice Awards
23 oktober, Pepsi Stage Amsterdam, Nickelodeon Kids' Choice Awards!

Kids' Choice Awards, zaterdag 23 oktober live bij jou op TV!

12.15 Buitenshow

15.30 Orange Carpet

17.00 Kids' Choice Awards
De Gratis Buitenshow!
Zaterdag 23 oktober zijn de allereerste Nederlandse Kids' Choice Awards. Kom om 13.00 naar het Pepsi Stage in Amsterdam voor de buitenshow. Dit is gratis en voor iedereen! Zorg dat jij niks mist van de optredens van Jim, Maud, Lange Frans & Baas B, Kim Lian en Leki!


Kids’ Choice Awards voor het eerst bij Nickelodeon in Nederland!

Waar?
Live vanaf het Pepsi Stage in Amsterdam, presenteert Nickelodeon op zaterdag 23 oktober om 17.00 uur de allereerste Nederlandse editie van de Kids’ Choice Awards. Een uniek spektakel met onderscheidingen, prijzen, verrassingen en chaos. Tijdens deze bijzondere show ontvangen diverse artiesten, sporters en entertainers een Kids’ Choice Award, een onderscheiding die hen is toegekend door de enige echte experts, de kinderen zelf. Zij brachten massaal hun stem uit via internet. De presentatie van het evenement is in handen van Erik van der Hoff en zangeres Do.

Wie presenteren?
Het grote publiek kent Do (Dominique van Hulst) vooral als zangeres. Na haar eerste single ‘Real Good’ kwam haar echte doorbraak in 2003 met het nummer ‘Heaven’. In vele landen werden de ballad en de dance-versie van het nummer super populair. In 2004 neemt Do samen met Marco Borsato het duet ‘Voorbij’ op, wat in één klap naar de top van de hitlijsten vliegt. Als ook haar single ‘Love is killing me’ nog een succes wordt, bewijst Do voor eens en altijd geen eendagsvlieg te zijn. Op 23 oktober gaat Do de uitdaging aan: de allereerste Kids’ Choice Awards Nederland presenteren.

De ouderen onder ons kennen Erik van der Hoff het beste als Roberto Jacketti. In de jaren ’80 scoorde hij met zijn band ‘Roberto Jacketti & the Scooters’ de ene megahit na de andere. De allerbekendste daarvan is ongetwijfeld ‘I save the day’. Nadat de band in 1990 uit elkaar ging, horen we een tijdje niets meer van Erik. Jarenlang maakt hij achter de schermen televisieprogramma’s voor kinderen. In 2002 zien we hem terug voor de camera als presentator op de Amsterdamse zender AT5 en in 2004 presenteert hij voor Net 5 de programma’s ‘Samen wonen’ en ‘Het blok’. Op Nickelodeon presenteert Erik regelmatig korte filmpjes in ‘Nickelodeon’s Special Weekends’ waarbij hij verschillende reportages maakt. Zo deed hij onder meer uitgebreid verslag van de afgelopen Kids’ Choice Awards in Amerika. En nu wordt hij dus ook het gezicht van de Nederlandse ‘Kids’ Choice Awards’!

Wie komen optreden?
Voorafgaand aan de show maken artiesten als Jim, Maud, Lange Frans & Baas B, Leki, Soul Control en Birgit het publiek alvast een beetje los tijdens een speciale pre-show. Het live-event wordt vervolgens muzikaal ondersteund door de Sugababes, Blue, Special D, K-Liber, Freestylers en Treble.

KCA’s al 17 jaar een begrip in USA In 1987 werden in Amerika de eerste Kids’ Choice Awards (KCA’s) uitgereikt. De reeks onderscheidingen voor jeugdhelden op het gebied van film, televisie, muziek en sport werd ontworpen om ook jongeren eindelijk een stem te geven. Voor het eerst ging het niet óver hen, maar waren zij degenen die met hun stem werkelijk invloed uitoefenden. Vorig jaar lieten maar liefst 22 miljoen Amerikaanse kinderen hun stem horen. Zij selecteerden onder andere hun favoriete film-, tv- en sporthelden, maar ook de meest geliefde cartoonfiguur, beste voice-over, knallendste boer, spannendste boek etc. Een van de leukste KCA-tradities is het legendarische ‘sliming’. Elk jaar wordt een beroemde persoonlijkheid op een onverwacht moment ondergedompeld in een glibberige groene substantie. Deze behandeling is uiteraard uiterst eervol. In de zeventien jaar van zijn bestaan is de show in Amerika uitgegroeid tot één van de meest prestigieuze award-shows. Een Oscar is leuk, maar zonder Kids’ Choice Award op je schoorsteenmantel stel je als ster bitter weinig voor.

KCA’s in Nederland En nu is Nederland aan de beurt: naar Amerikaans voorbeeld belooft het een avond te worden vol spektakel, sterren en slijm! In het weekend van 23 en 24 oktober staat Nickelodeon geheel in het teken van de Kids’ Choice Awards. In een live-uitzending voorafgaand aan de show is te zien welke sterren, artiesten en bekende Nederlanders er via de oranje loper naar binnen wandelen en wat er nog meer op het ‘orange carpet’ gebeurt. Nickelodeon’s presentatrice Lauren Verster duwt haar microfoon onder de neus van de gasten en ZOOP-actrices Vivienne van den Assem en Nicolette van Dam presenteren de pre-show. Om 17.00 uur gaat dan eindelijk de eerste echte Kids’ Choice Awards Show van start. Presentatoren Erik van der Hoff en zangeres Do hosten de vele sterren, kids, artiesten en kijkers door dit spektakel. Live, feestelijk, verrassend, en chaotisch!

Soul Control in Buiten show van Kids' Choice Awards

Thomas Quella en Leonard Buck komen uit Berlijn en vormen samen het duo Soul Control. De jongens hebben heel Duitsland al aan hun voeten liggen en zijn nu ook hard op weg om de Nederlandse fans te veroveren. Met de supervrolijke hit ‘Chocolate’ probeert 'Soul Control' zoveel mogelijk mensen blij te maken en te laten dansen. Nu de single al in meer dan 40 landen is uitgebracht, moet dat zeker lukken.

Kids' Choice Journaal
Nickelodeon zorgt er voor dat je alles kan volgen, want van 2 tot en met 22 oktober kan je elke doordeweekse dag om 8:05, 12:35 en 18:55 kijken naar het Kids' Choice Journaal. Het journaal wordt gepresenteerd door Lauren Verster. Lauren vertelt je alle ins & outs en achtergrond verhalen. Ze interviewt genomineerden en er wordt natuurlijk geslimed! Kijk dus naar het Kids' Choice Journaal en je blijft helemaal op de hoogte. !

Heb jij op het Kids' Choice Journaal een prijsvraag gezien en wil jij mee doen aan deze Kids' Choice Awards Prijsvraag? Stuur dan jouw inzending naar:!

Nickelodeon
Postbus 960
1400 AZ Bussum
Hosted for free by zIFBoards