<% BOYAN %>SLOVENSKI RODOSLOVNI FORUM / SLOVENIAN GENEALOGY FORUM -> rodovnik hudoklinSLOVENSKI RODOSLOVNI FORUM / SLOVENIAN GENEALOGY FORUM -> rodovnik hudoklinSLOVENSKI RODOSLOVNI FORUM / SLOVENIAN GENEALOGY FORUM -> rodovnik hudoklinSLOVENSKI RODOSLOVNI FORUM / SLOVENIAN GENEALOGY FORUM -> rodovnik hudoklin

rodovnik hudoklin, pomagajte mi sestaviti rodovnik
ajchy
Posted: Aug 18 2006, 10:06 AM

Novinec

Group: Člani
Member No.: 199

Hej!

Sem Ajda Hudokjlin in bi rada sestavila rodovnik. Prišla sem že do praprastaršev, vmes je kar veliko lukenj,(otroci dedijevi bratrancev) zelo pa bi bila vesela, če bi prišla še bolj v preteklost. Ravno tako me tudi zanima izvor tega priimka.

Če se kdo piše hudoklin in misli da mi lahko pomaga, prosim, naj mi javi.

Lp,
Ajda
alkor
Posted: Aug 18 2006, 11:57 AM

Starosta

Group: Člani
Member No.: 10

Ajda, če pogledaš na spletno stran statistike http://www.stat.si/imena.asp lahko ugotoviš, da vas je Hudoklinov v Sloveniji 252, vidiš lahko tudi razporejenost priimka po statističnih regijah. Če so tvoji predniki s področja ljaubljanske ali mariborske nadškofije je naslednji korak obisk ustreznega arhiva. Več o tem lahko prebereš v rubriki Matične knjige.
Sicer pa tvoje vprašanje bolj sodi v rubriko Priimki
Obilo uspeha pri raziskavah
Alkor
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options

Hosted for free by InvisionFree (Terms of Use: Updated 7/7/05) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.1237 seconds | Archive