| · Regulament General, Cititi inainte de a posta · Portal |
Help
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
![]() ![]() ![]() |
| admin |
Posted: Dec 7 2003, 03:19 PM
|
|
Administrator ![]() Group: Admin Posts: 182 Member No.: 1 Joined: 6-December 03 |
Daca ati dat peste vreo problema (in general) postati aici si veti primi si un raspuns
|
| $$$$ |
|
|
Newbie Group: Members Posts: 1 Member No.: 11 Joined: 9-December 03 |
Deocamdata nimic cu prima ocazie o sa postez si o sa vad si ce raspuns primesc
|
| admin |
Posted: Dec 9 2003, 11:56 PM
|
|
Administrator ![]() Group: Admin Posts: 182 Member No.: 1 Joined: 6-December 03 |
Ce crezi ca nu o sa primesti nici un raspuns? chair daca nu stiu eu dar cineva va trebui sa stie si daca chiar nu stie nimeni de pe forum ne informam si in alte parti
|
| Ma-Inscriu |
|
|
Advanced Member ![]() Group: Full moderator Posts: 159 Member No.: 10 Joined: 8-December 03 |
Avand in vedere ca in afara de admin am si eu destula experienta la capitolul asta (GPT), suntem cel putin doua persoane in acest forum capabile sa raspundem la marea majoritate a intrebarilor...
Acum mai ramane doar sa vina si "problemele" -------------------------------------------------------------- http://www.mainscriu.go.ro -------------------- |
| admin |
Posted: Dec 24 2003, 03:56 PM
|
|
Bun pana acum nimeni nu are nici o problema (ca suntem si multi rau
|
| Ma-Inscriu |
Posted: Jan 25 2004, 04:57 AM
|
|
Advanced Member ![]() Group: Full moderator Posts: 159 Member No.: 10 Joined: 8-December 03 |
Iata ca eu am doua probleme:
1. Nimeni nu mai posteaza nimic in acest forum; 2. Nu se inscrie nimeni in acest forum. Oare de ce?! Probabil pentru ca nu participa nici macar membrii la discutii? Nici macar administratorul nu mai posteaza nimic? OAMENI BUNI, MACAR MAI DATI SI VOI UN SEMN DE VIATA! -------------------- |
| totrobert |
|
|
Advanced Member Group: Members Posts: 119 Member No.: 24 Joined: 19-January 04 |
Eu traiesc !!! Voi mai traiti??? Ma aflu intr-o dilema...Site-urile astea care te platesc... e ca un mic drog ...te face sa crezi ca ve castiga ceva...poate expeienta...ma gandesc sa ma las de vrajelile astea . BANI=MUNCA ar trebui sa ma apuc de ceva serios...SAU NU?
-------------------- |
| admin |
Posted: Feb 4 2004, 11:15 PM
|
|
asa e si eu am inceput cu altele dar daca mai iese ceva si din asta cu referalii nu strica
|
| Ma-Inscriu |
Posted: Feb 8 2004, 02:29 AM
|
|
Ce intelegi voi prin altele!?
Daca e vorba de servici sau altceva, banuiesc ca toti avem activitati zilnice de genul asta... Cel putin pentru mine "activitatea" asta pe net e ceva diferit de ceea ce fac zi de zi (a se citi "mers la servici") dar asta nu ma impiedica sa ma implic si in asta cat de cat -------------------- |
| ice bullet |
Posted: Mar 2 2006, 04:03 PM
|
||
|
Newbie Group: Members Posts: 10 Member No.: 320 Joined: 18-February 06 |
Da problema mare,25 dollars mail.com,la care de fapt se face si reclama in top66 imi este dator cu atentie 5000$de dolari,dar este listat in forum pe lista de scameri,acum nu stiu pe cine sa cred pe voi sau siteul din top66.Nu am ce sa fac mai astept,dar cred ca pot astepta mult si bine.Poate cineva poate sa-mi dea un sfat ,ce sa fac? |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |